Siirry pääsisältöön

Teams

Tiimit ja jäsenten hallinta

Tiimit ovat käyttäjätilien ryhmiä, jotka tekevät yhteistyötä. Kun rekisteröidyt Plugchoiceen, tilisi saa oman tiimin, jonka kautta voit tehdä yhteistyötä esimerkiksi näiden kanssa:

  • kollegasi

  • perheenjäsenesi

  • vuokralaisesi

Kutsu ystävät tai kollegat tiimiisi, jos haluat tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Tiimisi jäsen näkee jokaisen tiimin sijainnin. Jos haluat antaa pääsyn vain yhteen sijaintiin, kutsu henkilö siihen sijaintiin (katso Sijainnin jäsenten ja omistajuuden hallinta).

Sijainteihin ja siten latausasemiin on liitetty tiimisi, ei tilisi:


Tiimin hallinta

Hallitset tiimiäsi verkkoportaalissa. Sovelluksessa se ei ole mahdollista.

Miten tiimit toimivat sovelluksessa

Sovelluksessa näet kaikkien tiimiesi sijainnit yhdessä. Jos olet esimerkiksi asentaja ja työskentelet kahdelle yritykselle, näet molempien yritysten sijainnit.

Jäsenten kutsuminen

Siirry kohtaan Asetukset > Tiimi > Tiimikaverit ja paina Kutsu jäsen. Kirjoita sähköpostiosoite, valitse Rooli (Ylläpitäjä tai Jäsen) ja paina Lähetä kutsu. Kutsuttu saa sähköpostin. Kun hän hyväksyy kutsun ja kirjautuu tai luo tilin (myös valinnalla Jatka Googlella tai Jatka Applella), hän kuuluu tiimiisi.

Tiimin tietojen muuttaminen

Yrityksen nimen muutat kohdassa Asetukset > Tiimi > Yleiset ja maksutiedot kohdassa Asetukset > Laskutus. Jos olet EU-yritys, lisää sinne ALV-tunnisteesi, jotta laskusi ovat oikein.


Tiimien välillä vaihtaminen

Verkkoportaalissa vaihdat tiimiä painamalla nimeäsi ruudun vasemmassa alakulmassa ja valitsemalla tiimin kohdasta Tiimit:

Vastasiko tämä kysymykseesi?